[grw place_photo=”https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipNsgNacoW0iTE6NdPwB-1f7W4BXc99fWuyKFje3=s1600-w300-h300″ place_name=”Rustikunik Design” place_id=”ChIJ08c0gDpPQ0YReAknuUyWR7w” reviews_lang=”sv” title=”Rustikunik Design” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

Trustindex – den ovan är gamla – Bästsäljande produkter

UTMÄRKT
72 recensioner
Björn Persson
Björn Persson
2022-05-09
Perfekt service i samband med beställning. Demo via Internet sparade oss en massa tid och resande. Snabb leverans som kom exakt på minuten som sagt och bra hjälp med att bära in och montera. Kort sagt. väldigt bra produkter och perfekt service!
Marie Björid
Marie Björid
2022-05-03
Supernöjd med vårt nya köksbord. Fick ett mycket trevligt bemötande och en guidad visning vid ett besök hos er. Bara positivt att säga.
Åsa Calmen
Åsa Calmen
2022-04-29
Väldigt nöjd med vårt nya bord👍👍👍 Över alla förväntningar i färg och kvalitet. Även nöjd med leverans och montering😍
Mary Jane Ongjoco
Mary Jane Ongjoco
2022-04-15
Perfekt
Silja Eriksson
Silja Eriksson
2022-04-01
Fick hem ett jättefint matbord som levde upp till våra förväntningar!
Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige
Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" så samtycker du till detta. När vi själva administrerar denna webbplats använder vi kakor för att underlätta administrationen, t.ex. för att spara inställningar. Vi samlar även statistik för att mäta och analysera trafiken på vår webbplats. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter såsom namn eller e-postadress. Information om besökare kan inte spåras av oss. Googles s.k. NID-kaka kan följa med på köpet i den omgivning som används när man använder vår webbplats. Du kan läsa mer om denna och Googles andra kakor här: https://www.google.com/policies/technologies/types/. Om du inte accepterar användningen av kakor och vill rensa bort dem behöver du rensa bort dem i din webbläsare, och därefter inte besöka vår webbsida igen. Hur man rensar bort kakor skiljer sig åt mellan webbläsare och mellan olika versioner av webbläsare, men det brukar handla om att man går in i inställningarna för webbläsaren och väljer att ta bort det man kallar för webbinformation eller webbplatsdata om man inte explicit nämner orden kakor eller cookies, eller någon liknande information. Undersök hjälpinformationen för den webbläsare du vill rensa för mer hjälp, alternativt sök information om detta på internet.

Stäng