Showroom & fabrik i Karlstad

Ett besök är ett perfekt sätt för dig att klämma o känna på våra härliga rustika möbler och få stöd, råd och tips av vår inredningsrådgivare Pia.

I vårt showroom får du hjälp hela vägen, från tips och råd till lagd beställning.

Öppettider

Tisdag – fredag 10-17
Onsdagar kvällsöppet till kl 19
Lördagar 10-14 (stängt 25 mars)

Adress

Rustikunik Design
Bidevindsgatan 2
65221 Karlstad
Tel. 054-12 01 40
kontakt@rustikunik.se

Om du ej har möjlighet att besöka oss i verkligheten så kan du alltid boka en videovisning med vår inredningsrådgivare. Du bokar direkt lediga tider i vår visningskalender.

Boka en videovisning >>>

Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige
Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" så samtycker du till detta. När vi själva administrerar denna webbplats använder vi kakor för att underlätta administrationen, t.ex. för att spara inställningar. Vi samlar även statistik för att mäta och analysera trafiken på vår webbplats. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter såsom namn eller e-postadress. Information om besökare kan inte spåras av oss. Googles s.k. NID-kaka kan följa med på köpet i den omgivning som används när man använder vår webbplats. Du kan läsa mer om denna och Googles andra kakor här: https://www.google.com/policies/technologies/types/. Om du inte accepterar användningen av kakor och vill rensa bort dem behöver du rensa bort dem i din webbläsare, och därefter inte besöka vår webbsida igen. Hur man rensar bort kakor skiljer sig åt mellan webbläsare och mellan olika versioner av webbläsare, men det brukar handla om att man går in i inställningarna för webbläsaren och väljer att ta bort det man kallar för webbinformation eller webbplatsdata om man inte explicit nämner orden kakor eller cookies, eller någon liknande information. Undersök hjälpinformationen för den webbläsare du vill rensa för mer hjälp, alternativt sök information om detta på internet.

Stäng