Om oss

Historien bakom Rustikunik Design i Sverige AB
Julen 2014 önskade sig Maria ett kryssbord i julklapp. Sagt och gjort, hennes make går ut till verkstaden på gården och bygger ett sådant. Maria blev otroligt glad för julklappen och såg framemot många middagar vid det nya bordet. Maken funderade däremot på om det kunde var en bra affärsidé det där med måttanpassade och rustika matbord… I smyg sålde han Marias bord och det var sedan starten för Rustikunik Design. Maken i historien heter Tommy och det är han tillsammans med dottern Julia som nu driver Rustikunik Design. Vi har nu etablerat oss i där vi har fabrik- och utställningslokal och tillverkar rustikunika möbler till både privatpersoner och företag.
Ps, Maria fick ett nytt bord.

Vår värdegrund

För oss är det viktigt att tillverka möbler som är hållbara, både möbeln som sådan men även ur ett miljöperspektiv. Vi tillverkar gedigna möbler som tål åratal av användning och använder naturmaterial som dessutom kan göras om många gånger efter tycke och smak. Möbeln du köper av oss kan alltså återbrukas gång på gång.

Vi brinner också särskilt för det lokala, och vi vill ta vårt ansvar för ett växande och hållbart Värmland. Därför har vi bland annat valt att köpa allt virke från lokala sågverk samt samarbetar med underleverantörer i länet. Vi är ett värmländskt möbelvarumärke som kännetecknas av kvalitet, hållbarhet och personligt engagemang. 

Företagsfakta
Vi på Rustikunik Design tillverkar personliga möbler med känsla till privatpersoner, restauranger, caféer och företag.
Namn: Rustikunik Design i Sverige AB
Org. nr 556996-2854
Besök showroom och tillverkning: Bidevindsgatan 2, 652 21 Karlstad. Våra öppettider i vårt showroom är tisdag-fredag 10-17, lördag 10-15.
Telefonnummer: 054-12 01 40
Kundsupport: kontakt@rustikunik.se