Monteringsanvisningar

Våra möbler är lättmonterade. På denna sidan har vi samlat monteringsanvisningarna som är bra att ha när du fått hem din möbel. Läs först igenom texten nedan som gäller för alla våra möbler. Klicka sedan på monteringsanvisningen för just din möbel längst ner på sidan.

Vi har provmonterat möbeln hos oss så det finns förborrade skruvhål. Vi har också märkt ut var de olika detaljerna ska skruvas fast. Till exempel är benen till våra bord märkta och samma märkning hittar du på bordet där benet ska sitta. Vi ritar också runt benet så du ser exakt var det ska placeras för att uppnå samma montering som när vi justerat och provmonterat din handgjorda möbel

Du behöver

  • En eller flera mattor eller filtar att lägga möbeln på vid montering
  • Skruvdragare
  • Bits av modellen Torx, storlek 20 och 25 (bord med träben)
  • Bits av modellen stjärn (Bord med stålben)

Uppackning av möbeln

Efter noga överväganden har vi valt att göra en trälåda som emballage för bordsskivan. Som skydd under bordet har vi skruvat en lastpall som också gör att det blir enkelt för transportören att flytta paketet.

  1. Lägg trälådan/trälådorna upp och ner med lastpallen uppåt.
  2. Skruva loss lastpallen och eventuella fästplankor/skyddsplankor
  3. Lyft ur bordsskivorna och lägg dem på en fil eller matta
  4. OBS! (Gäller endast bord med en iläggsskiva) Släng inte glidskenorna av plywood. Dessa ska monteras under bordet. De är ca 80-100 cm långa beroende på modell, ca 8 cm breda 1 cm tjocka och har en skåra längs hela skenan.

Vi är så nyfikna

Om det är något du funderar på så vill vi självklart att du hör av dig till oss.  Det skulle vara jätteroligt att veta om det är något du är extra nöjd över eller om det är något vi kan förbättra, likaså skulle vi bli mycket glada om du har lust att skicka en bild som vi kan använda i marknadsföring för att inspirera andra att välja vår rustika och hållbara stil från Värmland:)

Vi önskar dig många härliga middagar runt bordet

Monteringsanvisningar

Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige
Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige