Välj bland många kulörer

Beställ gratis kulörprover. Vi skickar dem till dig helt gratis! Medans du väntar på proverna…passa på att boka en videovisning med oss i vårt showroom >>>

I bildgallerierna här nedan kan du se hur våra kulörer blir om du väljer träslaget borstad gran. Väljer du träslaget borstad kvistfri furu så blir kulören den samma men något jämnare då inga kvistar finns. Väljer du träslaget ek blir kulören något mörkare jämfört med bilderna nedan.

Grafitsvart

Pärlgrå

Mörk ek

Tjära

Järnvitriol

Brun

Vit bets

Hårdvaxolja natur

Rustikgrå

Silvergrå

Vit heltäckande färg

Beställ prover idag, helt kostnadsfritt

Vi hjälper dig hitta rätt kulör för ditt hem

Undrar du hur kulörerna ser ut i verkligheten? Vilken kulör som passar till dina köksluckor, till golvet i vardagsrummet eller till den fina ekskänken som du ärvt.

Beställ hem våra kulörprover så kan du redan om några dagar matcha våra olika kulörer med inredningen och stilen i ditt hem. Om du vill så ringer vi upp dig och diskuterar vidare vad som passar bäst hemma hos dig – kanske har du särskila önskemål som vi kan förverkliga

Beställningen är helt gratis, ingen frakt tillkommer.

Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige
Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" så samtycker du till detta. När vi själva administrerar denna webbplats använder vi kakor för att underlätta administrationen, t.ex. för att spara inställningar. Vi samlar även statistik för att mäta och analysera trafiken på vår webbplats. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter såsom namn eller e-postadress. Information om besökare kan inte spåras av oss. Googles s.k. NID-kaka kan följa med på köpet i den omgivning som används när man använder vår webbplats. Du kan läsa mer om denna och Googles andra kakor här: https://www.google.com/policies/technologies/types/. Om du inte accepterar användningen av kakor och vill rensa bort dem behöver du rensa bort dem i din webbläsare, och därefter inte besöka vår webbsida igen. Hur man rensar bort kakor skiljer sig åt mellan webbläsare och mellan olika versioner av webbläsare, men det brukar handla om att man går in i inställningarna för webbläsaren och väljer att ta bort det man kallar för webbinformation eller webbplatsdata om man inte explicit nämner orden kakor eller cookies, eller någon liknande information. Undersök hjälpinformationen för den webbläsare du vill rensa för mer hjälp, alternativt sök information om detta på internet.

Stäng