Välj bland många kulörer

Beställ gratis kulörprover. Tips: Du behöver inte vänta på proverna för att beställa en möbel. Ange att du väljer färg senare när du gör beställningen så får du tid att fundera medan du väntar på din möbel.

Gran, furu eller ek
Nyansen blir densamma för gran och furu men furu upplevs något jämnare då inga kvistar finns i ytan. Väljer du träslaget ek har du något färre kulörer att välja på.

Beställ prover idag, helt gratis

Vi hjälper dig hitta rätt kulör för ditt hem

Undrar du hur kulörerna ser ut i verkligheten? Vilken kulör som passar till dina köksluckor, till golvet i vardagsrummet eller till den fina ekskänken som du ärvt.

Beställ hem vår karta med träprover i alla kulörer så kan du redan om några dagar matcha med inredningen och stilen i ditt hem. Om du vill så ringer vi upp dig och diskuterar vidare vad som passar bäst hemma hos dig – kanske har du särskilda önskemål som vi kan förverkliga.

Beställningen är helt gratis, ingen frakt tillkommer.

Valbara kulörer

Gran/Furu Vit bets

Gran/Furu- Vit färg (heltäckande)

Gran/Furu- Pärlgrå

Gran/Furu- Silvergrå

Gran/Furu- Rustikgrå

Gran/Furu- Mörk ek

Gran/Furu- Tjära

Gran/Furu- Grafitsvart

Gran/Furu- Järnvitriol

Ek hårdvaxolja ofärgad

Ek- Hårdvaxolja ofärgad

Ek hårdvaxolja natur

Ek- Hårdvaxolja natur

Ek- Hårdvaxolja vit

Ek- Silvergrå

Ek bets rustikgrå

Ek- Rustikgrå

Ek bets tjära

Ek- Tjära

Ek- Grafitsvart

Gran- Obehandlad

Furu- Obehandlad

Ek- Obehandlad

Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige
Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" så samtycker du till detta. När vi själva administrerar denna webbplats använder vi kakor för att underlätta administrationen, t.ex. för att spara inställningar. Vi samlar även statistik för att mäta och analysera trafiken på vår webbplats. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter såsom namn eller e-postadress. Information om besökare kan inte spåras av oss. Googles s.k. NID-kaka kan följa med på köpet i den omgivning som används när man använder vår webbplats. Du kan läsa mer om denna och Googles andra kakor här: https://www.google.com/policies/technologies/types/. Om du inte accepterar användningen av kakor och vill rensa bort dem behöver du rensa bort dem i din webbläsare, och därefter inte besöka vår webbsida igen. Hur man rensar bort kakor skiljer sig åt mellan webbläsare och mellan olika versioner av webbläsare, men det brukar handla om att man går in i inställningarna för webbläsaren och väljer att ta bort det man kallar för webbinformation eller webbplatsdata om man inte explicit nämner orden kakor eller cookies, eller någon liknande information. Undersök hjälpinformationen för den webbläsare du vill rensa för mer hjälp, alternativt sök information om detta på internet.

Stäng