Hemma hos Johan & Charlotta

Johan Östling, programledare och komiker bor tillsammans med inredaren Charlotta Ström på Hammarö i Värmland. De har flyttat till hus från lägenhet vilket har gett dem nya möjligheter att förverkliga ett hem för både avkoppling och samvaro.

En solig kväll i juni bjöds det på skaldjur och annat gott för att inviga den nya matgruppen med plats för många, och vi fick vara med…en stund:-)

Johan och Charlottas möbler

Johan och Charlotta valde ett matbord, storlek 150 cm med två iläggsskivor i träslaget borstad ek, kulören grafitsvart. Vid bordet sitter man 6-8 personer och med iläggsskivorna ilagda så ryms man hela 10-12 personer. Till detta så bestämde de sig för en skön Alison snurrstol i nyansen beige. Stolen är mycket populär då den både är skön att sitta i och praktisk med sin snurrfunktion. Man snurrar helt enkelt stolen när det är dags för en bensträckare, istället för att skjuta ut den. Som extra detalj fastnade Charlotta för en Vägghylla Rustik i längden 90 cm, också den i kulören Grafitsvart och träslaget Borstad ek

Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige
Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige