Rustikunik Design i Skåne

I Väla köpcentrum utanför Helsingborg kan du ta del av exempel på bord och se våra kulörprover i större storlekar. Vi är en del av inredningsbutiken Önska Kök & Form som ligger i köpcentret.

Showroom för dig i södra Sverige

Ett besök är ett perfekt sätt för dig i Skåne att klämma o känna på våra härliga rustika bord utan att behöva bege dig till vårt stora showroom och fabrik i Karlstad.

I butiken får du hjälp hela vägen, från tips och råd till lagd beställning. Beställningar av Rustikunik Designs möbler görs via rustikunik.se eller på Önska Kök & Form

Hitta hit!

Önska Kök & Form
Marknadsvägen 9, 254 69 Ödåkra-väla

Måndag – fredag 10:00 – 20:00
Lördag 10:00 – 18:00,
Söndag 10:00 – 18:00
Avvikande öppettider kan förekomma.

Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige
Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" så samtycker du till detta. När vi själva administrerar denna webbplats använder vi kakor för att underlätta administrationen, t.ex. för att spara inställningar. Vi samlar även statistik för att mäta och analysera trafiken på vår webbplats. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter såsom namn eller e-postadress. Information om besökare kan inte spåras av oss. Googles s.k. NID-kaka kan följa med på köpet i den omgivning som används när man använder vår webbplats. Du kan läsa mer om denna och Googles andra kakor här: https://www.google.com/policies/technologies/types/. Om du inte accepterar användningen av kakor och vill rensa bort dem behöver du rensa bort dem i din webbläsare, och därefter inte besöka vår webbsida igen. Hur man rensar bort kakor skiljer sig åt mellan webbläsare och mellan olika versioner av webbläsare, men det brukar handla om att man går in i inställningarna för webbläsaren och väljer att ta bort det man kallar för webbinformation eller webbplatsdata om man inte explicit nämner orden kakor eller cookies, eller någon liknande information. Undersök hjälpinformationen för den webbläsare du vill rensa för mer hjälp, alternativt sök information om detta på internet.

Stäng