Erbjudanden

Boka ett digitalt besök i vårt showroom

Har du inte möjlighet att besöka vårt showroom men ändå vill se våra möbler live. Boka då en egen videovisning med oss och få värdefulla tips av vår inredningsrådgivare. Vi går runt i fabrik och showroom och visar modeller, kulörer och storlekar, du kan ställa frågor direkt och få råd kring dina val. Det blir som ett telefonsamtal fast med video.

Boka direkt i vår kalender

Beställ betsprover av trä – kostnadsfritt

Undrar du hur kulörerna ser ut i verkligheten? Vilken kulör som passar till dina köksluckor, till golvet i vardagsrummet eller till den fina ekskänken som du ärvt.  Betsproverna som vi skickar till dig är slipade, borstade och behandlade på samma sätt som våra färdiga möbler. När du får hem proverna efter några dagar kan du sedan matcha våra olika kulörer med inredningen och stilen i ditt hem.  Om du vill så ringer vi upp dig och diskuterar vidare vad som passar bäst hemma hos dig – kanske har du särskilda önskemål som vi kan förverkliga. Känner du att det är svårt att bestämma kulör utifrån kulörproverna som vi skickat till dig föreslår vi en videovisning med oss. Vi kan också skicka större prover (8×20 cm) efter videovisningen om du fortfarande är osäker. (Erbjudandet gäller 2 olika betskulör-prover). 

Få fabriken för dig själv – boka ett besök

För att minimera risken för smitta erbjuder vi dig att få  Rustikunik Design för dig själv en stund. Gå runt i butiken, kolla in våra olika modeller i vårt showroom, se tillverkningen i fabriken och få goda råd från inredarna Lena eller Tommy om du vill. Maila till kontakt@rustikunik.se eller ring 054-120140 för att boka tid.