Beställningsvillkor tom 190715

När du skickar in din beställning till oss så tittar vi på den så allt stämmer och återkommer till dig med preliminär leveransvecka. Du har möjlighet att ändra mått, kulör mm fram till fem veckor innan den preliminära leveransveckan.

Leveranstider

Då din möbel är handtillverkad och anpassad efter dina önskemål kan oförutsedda förseningar inträffa. Den angivna leveranstiden är estimerad. Rustikunik Design kan inte ansvara för eventuella felleveranser eller förseningar från underleverantör. Vid eventuella förseningar utgår ingen kompensation. Önskar du en garanterad leveranstid ber vi dig att meddela detta vid beställning.

Fraktskador 

När din möbel fraktats till dig av fraktbolag är det viktigt att du hör av dig omgående till oss om något är fel på varan. Om du ser en skada på godset måste du be transportören att registrera detta. Ta också kort på eventuellt skadat emballage samt möbel och skicka dessa till oss. Anmälan till oss av fraktskada är möjlig i sju dagar efter leverans. En fraktskadad produkt kommer vi att reparera eller ersätta till dig

Återköp och reklamation

Det viktigaste för oss är att du känner dig nöjd med din unika möbel och vi är lyhörda för dina synpunkter och önskemål. Vi gör vårt bästa för att bemöta dem. Vi tillverkar en unik möbel till dig. Skulle ni mot förmodan inte trivas ihop så skickar du bara tillbaka möbeln inom en vecka. Det enda du betalar är returfrakten. Om du är osäker på vad det innebär att ha en möbel i ett levande material så ber vi dig att prata med oss innan beställning.

Du har enligt konsumentköplagen 3 års reklamationsrätt på ursprungliga fel. Detta innebär alltså att du kan reklamera din möbel om felen finns när du får din möbel levererad, förändringar som sker på grund av bristande hantering eller underhåll ligger ej till grund för reklamation.

Ångerrätt

Du har sju dagars ångerrätt från inskickad beställning såvida vi ej börjat tillverka din möbel redan. 

Ångerrätt stolar mm

För produkter som vi ej tillverkar själva, bla stolar, gäller ångerrätt i 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa dagen efter att du tagit emot varan. Vi betalar tillbaka ditt köpbelopp senast inom 15 dagar från det att vi mottagit produkten. Som kund bekostar du själv returfrakten. Ångrad produkt skall alltid returneras oanvänd samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Som kund ansvarar du för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Vid returer är det ditt ansvar som kund  att produkten kan hämtas upp utan komplikationer. Om något av ovanstående ej uppfylls förbehåller vi oss rätten att ej återbetala hela beloppet till följd av extra kostnader, skador eller förändrat skick på produkten. Vid ångrat köp, kontaktar du kundtjänst via mail omgående: kontakt@rustikunik.se 

Vid specialbeställningar gäller inte ångerrätten. Specialbeställningar är de möbler som vi tillverkar själva, till exempel våra bord, bänkar köksöar mm..

När du handlar hos oss kan du förvänta dig en rustik möbel som håller i många år framöver. Den är anpassad efter dina önskemål och tack vare dina val samt träets karaktär är din möbel helt unik. Detta bör du känna till när du köper en möbel av oss: 

Observera att betskulörer som visas på hemsidan kan skilja sig mot verkligheten beroende på dina skärminställningar.
Vi reserverar oss mot eventuella feltryck på hemsidan.

Tack för att du tagit del av våra beställningsvillkor!

Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige
Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" så samtycker du till detta. När vi själva administrerar denna webbplats använder vi kakor för att underlätta administrationen, t.ex. för att spara inställningar. Vi samlar även statistik för att mäta och analysera trafiken på vår webbplats. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter såsom namn eller e-postadress. Information om besökare kan inte spåras av oss. Googles s.k. NID-kaka kan följa med på köpet i den omgivning som används när man använder vår webbplats. Du kan läsa mer om denna och Googles andra kakor här: https://www.google.com/policies/technologies/types/. Om du inte accepterar användningen av kakor och vill rensa bort dem behöver du rensa bort dem i din webbläsare, och därefter inte besöka vår webbsida igen. Hur man rensar bort kakor skiljer sig åt mellan webbläsare och mellan olika versioner av webbläsare, men det brukar handla om att man går in i inställningarna för webbläsaren och väljer att ta bort det man kallar för webbinformation eller webbplatsdata om man inte explicit nämner orden kakor eller cookies, eller någon liknande information. Undersök hjälpinformationen för den webbläsare du vill rensa för mer hjälp, alternativt sök information om detta på internet.

Stäng