Beställningsinformation

När du handlar hos oss kan du förvänta dig en rustik möbel som håller i många år framöver. Den är anpassad efter dina önskemål och tack vare dina val samt träets karaktär är din möbel helt unik. Alla våra möbler är handtillverkade i massivt trä och möblerna kommer att förändras med tidens gång. Detta bör du känna till:

Trä är ett levande material och har naturliga avvikelser och skiftningar i kulör och struktur. Din möbel kommer att förändras då träet anpassar sig till den omgivande luftfuktigheten. Förändringarna påverkar inte möbelns funktion eller stabilitet. En vanlig förändring är springor i möbelns skiva (max 4 mm).  Exempelvis små kvisthål, mindre sprickor i träet samt koda kan finnas vid leveranstillfället eller uppstå senare. Förändringarna hör till träets naturliga egenskaper och ligger ej till grund för reklamation. 

Möbler i trä förändras med tiden och behöver kärlek precis som du och jag. För att behålla möbelns yta så som vid leverans rekommenderar vi att du ser över din möbel två gånger per år och vid behov rengör och lackar möbelns skiva. Förändringar som sker på grund av bristande skötsel ligger ej till grund för reklamation. 

Då din möbel är handtillverkad och anpassad efter dina önskemål kan oförutsedda förseningar inträffa. Den angivna leveranstiden är estimerad. Rustikunik Design kan inte ansvara för eventuella felleveranser eller förseningar från underleverantör. Vid eventuella förseningar utgår ingen kompensation. Önskar du en garanterad leveranstid ber vi dig att meddela detta vid beställning.  

Observera att betskulörer som visas på hemsidan kan skilja sig mot verkligheten beroende på dina skärminställningar. Är du osäker? Kontakta gärna oss och beställ hem betsprover. 

När din möbel fraktats till dig av fraktbolag är det viktigt att du hör av dig direkt till oss om något är fel på varan. Om du ser en skada på godset måste du be transportören att registrera detta. Ta också kort på eventuellt skadat emballage samt möbel och skicka dessa till oss. Vid fraktskador har du rätt att reklamera din möbel. Detta innebär bland annat att du kan få skadan reparerad, få en omleverans eller ersättning. När du kontaktar oss kommer vi överens om vilket alternativ som passar dig bäst.

Det viktigaste för oss är att du känner dig nöjd med din unika möbel och vi är lyhörda för dina synpunkter och önskemål. Vi gör vårt bästa för att bemöta dem. Vi tillverkar en unik möbel till dig och därför erbjuder vi återköp endast vid mycket speciella omständigheter. Om du är osäker på vad det innebär att ha en möbel i ett levande material så ber vi dig att prata med oss innan beställning, vi förklarar gärna mer.

Ångrat dig? Inga problem. Vi erbjuder dig 14 dagars ångerrätt från ordertillfället. Enligt konsumentköplagen gäller ej ångerrätt för specialtillverkade varor/varor med en tydlig personlig prägel men vi vill ändå erbjuda dig detta. Efter de 14 dagarna börjar vi vår produktion och ångerrätten upphör.

Vi reserverar oss mot eventuella feltryck på hemsidan.

Tack för att du tagit del av vår beställningsinformation!

Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige
Du bestämmer mått och stil
Handgjort och designat för dig
Tillverkning i Sverige